martes, 5 de diciembre de 2023

Recepte de Núvols

 RECEPTE:



NÚVOLS:



  • 500 gr de sucre

  • 100 gr d’aigua 

  • 70 gr de clares

  • 12 fulles de gelatina

  • 100 gr de sucre llustre

  • aroma, colorant, farina blat de moro 

 


  1. Fer un almívar ( sucre + aigua ). Després fer un merenga italia.


  1. Hidratar i escalfar la gelatina.


  1. Barrejar el merenga i la gelatina.


  1. Un cop incorporar-lo en una mànega pastissera i deixar refredar.


  1. En una safata posar ple de farina de blat de moro per no s’enganxi la forma del núvol. 


  1. Passar el núvol per sucre llustre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Castañada

octubre día 31 es el día de los difuntos y el día 1 de todos santos  la noche del 31 se come las castañas los boniatos  y los p...